CARTA PRESIDENT - CF LA GRANADA.COM

BENVINGUTS A LA WEB C.F. LA GRANADA  
Vaya al Contenido

Menu Principal

CARTA PRESIDENT


Benvolguts socis/as i aficionats.Comença una nova temporada i la junta seguim treballant amb molta empenta per aconseguir que el nostre club cada dia sigui més dinàmic.
Volem seguir treballat per què el nostre futbol base vagi creixent i que el dia de demà sigui un referent per a tots els nens i nenes de la nostre comarca i especialment per al nostre municipi.
Com a novetat aquest any hem incorporat un coordinador per el futbol 7 i un coordinador per el futbol 11, així podem aconseguir que la manera de pensar, jugar, etc dels nostres jugadors sigui la mateixa. També ressaltar que aquest any hem creat un nou equip sènior, el qual ens donarà molta sortida a tots els jugadors que finalitzen la seva etapa de formació, aquesta va ser la nostre principal fita quan vàrem posar-nos al front del club.
Fer també una menció especial al nostre primer equip sènior i a tot el seu staff tècnic, se´ns cap dubte es el que ens dona nom arreu de la comarca.
Vull fer un reconeixement especial al nostre utiller i amic Josep Ferré i Ferriol (Ferri) que any rere any segueix al nostre costat ajudant-nos amb tot allò que li demanem.
Volem agrair especialment a totes les empreses i comerços l’esforç que fan en vers el nostre club en aquests moments tant difícils de situació econòmica.

Només em queda encoratjà a tothom a seguir fent costat al nostre club, solament així realitzarem i aconseguirem les nostres fites!!!!LA JUNTA:
Ildefons Carrasco, Jordi Miralles, Antoni Colomé, Joan Anton Alòs, Pere Torrents, Lluis Tena, Pere Hitos, Angel Masagu i Pere Domènech.

PRESIDENT:
Joan Garriga Ferret

Regreso al contenido | Regreso al menu principal