CARTA COORDINADOR FUTBOL BASE - CF LA GRANADA.COM

BENVINGUTS A LA WEB C.F. LA GRANADA  
Vaya al Contenido

Menu Principal

CARTA COORDINADOR FUTBOL BASE

Benvolguts amics,
Us vull donar la benvinguda a la nova pàgina web del C.F. La Granada, una eina que serà de gran ajuda per tothom. Quan es va decidir crear aquesta pàgina, a tots ens va engrescar molt la idea, iniciatives com aquesta fan créixer el club com a entitat esportiva i social, a més de ser una eina que serà de gran utilitat per a tots, doncs al ser una web interactiva, tothom hi podrà participar i conèixer els inicis del nostre club.
Com a coordinador del futbol base, crec que estem en un bon moment esportiu, ja que estem al voltant dels 100 jugadors i em pogut anar mantenint aquest nombre, tot i la tesitura econòmica en la qual estem vivint.
Puc dir sense cap temor a equivocar-me, que comptem amb grans entrenadors que formen a futurs jugadors, però el més important és que també formem persones, com sempre ha sigut i així volem que continui sent.
La nostra filosofia és la d’intentar formar jugadors de cara que en el futur, puguin nodrir el planter del nostre equip amateur, que tinguin l’oportunitat d’aconseguir arribar a l’ultima etapa de juvenils amb opcions reals de quedar-se a La Granada per seguir jugant.
Per la meva part, res més, tan sols dir que si el C.F. La Granada es tan gran es gràcies a tots els pares i col•laboradors que sempre esteu disposats a ajudar sempre que es necessari i volem que això no canviï. És la seva massa social la que fa que un club sigui gran i que poguem anar per tots els camps de la comarca defensant els nostres colors i amb el cap ben alt.
Gaudim i felicitem-nos d’aquesta pàgina web, fem-la créixer entre tots.

Pere Domènech – Coordinador del futbol base

Regreso al contenido | Regreso al menu principal